over mij

Nou, ik ben dus Martijn.profielding

Foto’s maken is al een lange tijd een grote hobby van me, en daaraan is dit plekje voornamelijk gewijd. Andere hobby’s die ik heb zijn scouting (ik ben leiding), natuur, geocachen, (primitief) kamperen, mensen, extreem weer, vreemde muziek, filosofie… En verder vind ik het nog wel eens leuk om te frisbeeën, wandklimmen, boomklimmen, gamen, zwemmen, stoeien en knuffelen. En een belgisch biertje op z’n tijd.

 

IMG_3792_L

 

Als mens besteed ik mijn tijd graag aan de mooie dingen in de wereld, en dat zijn er gelukkig heel veel. In mijn carrière als menswezen heb ik al vele fijne mensen mogen kennen, prachtige stukjes natuur mogen ervaren, dingen, diertjes, geurtjes, kleurtjes… ‘t Is een mooie wereld, als je het durft te zien.

 

Wat fotografie betreft maak ik foto’s van vanalles. Mooie luchten en sfeervolle vervallen gebouwen vind ik fijn; maar het liefst nog fotografeer ik mensen, zo natuurlijk mogelijk, zoals ze ‘echt’ zijn. Bij evenementen is het de sfeer die ik probeer te vatten, middels mooie portretten, momentjes en details.

 

Mocht je om welke reden dan ook met mij in contact willen komen (altijd leuk), dan kan je me een mailtje sturen op martijn@fijnheid.nl.

Nou, ehm, doei!   IMG_7881_L

2 thoughts on “over mij

  1. Dag!
    Ik begreep dat u foto’s tijdens de kindermudrun 2017 in Lelystad heeft gemaakt? Kunnen we die ergens bekijken/bestellen in de loop van de tijd? Dat zou fijn zijn! Leuk dat u die moeite heeft genomen, zelf een camera meenemen heeft weinig zin in al die modder…
    Hartelijke groet,
    H. Van der Spek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *