kindermudrun 2016

Status:

Alle foto’s zijn verwerkt!

Kleine versies van de foto’s worden beschikbaar gesteld op Facebook en op Dropbox (voor wie geen Facebook heeft). Dit betreft verkleinde versies van de foto’s (~1.1 MPx) met een klein watermarkje linksonderin.

De foto’s!

Tijdens de KinderMudRun heb ik deels rondgelopen, en zodoende niet iedereen kunnen fotograferen (maar wel een heleboel mensen). De meeste foto’s zijn gemaakt bij de touwbruggen op het gezamenlijke stuk van het 3km- en 5km-parcours, en slechts een paar op het 1km-parcours. Ook zijn er meerdere groepjes kinderen en ouders onder de touwen door gezwommen, die heb ik dan niet kunnen fotograferen omdat de touwklimmers ervoor zaten.

IMG_3274_LKinderMudRun 2016 zaterdag (Facebook) – nu beschikbaar!

 

 

 

IMG_3986_LKinderMudRun 2016 zaterdag (Dropbox) – nu beschikbaar! (Om deze foto’s te bekijken hoef je géén Dropbox-account te hebben. Er wordt met een pop-up schermpje gevraagd of je lid wil worden van Dropbox; je kan daar gewoon ‘nee’ kiezen en alsnog alle foto’s bekijken.)

 

IMG_5086_LKinderMudRun 2016 zondag (Facebook) – nu beschikbaar!

 

 

 

IMG_6043_LKinderMudRun 2016 zondag (Dropbox) – nu beschikbaar! (Om deze foto’s te bekijken hoef je géén Dropbox-account te hebben. Er wordt met een pop-up schermpje gevraagd of je lid wil worden van Dropbox; je kan daar gewoon ‘nee’ kiezen en alsnog alle foto’s bekijken.)

 

Nabestellen:

Foto’s zijn na te ‘bestellen’ door me een leuk mailtje te sturen (naar martijn@fijnheid.nl), met daarin de bestandsnamen van de foto’s die u graag zou willen hebben. Ik stuur u dan alle gevraagde foto’s meteen op in volledig formaat (~22.3 MPx, geschikt voor afdrukken en vergrotingen) en zonder watermark. U mag vervolgens zelf weten of, en hoeveel u hiervoor wil betalen. Alle bijdragen zijn heel fijn, maar niet verplicht. Wat een fijnheid 🙂